英语四六级培训
搜索分类

2019年12月,17年6级考试答案

赋能网 2023-05-20 56

给四六级考生发福利!2017年6月,大学英语六级考试真题及答案分析(第三套完整篇文章)已经收拾好。2019年12月,英语六级考试答案由外语教育网校教务老师精心分析总结,希望对即将报考的考生复习备考有多大帮助。

Part I Writing (30 minutes)

Directions: Suppose you are asked to give advice on whether to attend college at home or abroad,write an essay to state your opinion. You are required to write at least 150 words but no more than 200 words.

Whether to Attend College at Home or Abroad?

Currently,with studying abroad gains mounting popularity among people,there is a heated debate about whether to attend college at home or abroad. Opinions on this topic vary from person to person. Some see more benefits in studying at home while others claim that studying abroad is a more ideal choice as it’s more challenging.

Personally,I am a strong favorer of the latter view. Listed below are the reasons for my advice. First of all,attending college abroad provides an opportunity to broaden one’s experience and mind. You can acquire cross-cultural experiences and gain new perspectives on your chosen field of study. In addition,studying abroad helps you to polish your social skills; you can make friends with different people with different background. Thirdly,overseas studying is conducive to the formation of an independent,autonomous and tenacious personality,which will ultimately benefit the achievement of our life goals.

Just as an old saying goes: “It is better to travel thousand miles than to read ten thousand books.” Then studying abroad can not only enable us to reap in our books,but also in our trips. And this is why attending college abroad is a preferable selection for me.

快速阅读答案 1. A) her daughters repeated complains 2. D) People havent yet reached agreement on its definition 3. C) can realize what is important in life 4。

Part II Listening Comprehension

说明:2017年6月,全国高校英语六级真题共考了2套英语听力。

Part II Listening Comprehension

结果表明,2017年6月,全国大学英语六级真题共获得2套英语听力。这套(即第三套)的英语听力材料与第一套完全相同,只有选择顺序不同,所以这套不会重复。

Part III Reading Comprehension (40 minutes)

Section A

Directions: In this section,there is a passage with ten blanks. You are required to select one word for each blank from a list of choices given in a word bank following the passage. Read the passage through carefully before making your choices. Each choice in the bank is identified by a letter. Please mark the corresponding letter for each item on Answer Sheet 2 with a single line through the centre. You may not use any of the words in the bank more than once.

Half of your brain stays alert and prepared for danger when you sleep in a new place,a study has revealed. This phenomenon is often __26__ to as the “first-night-effect”. Researchers from Brown University found that a network in the left hemisphere of the brain “remained more active” than the network in the right side of the brain. Playing sounds into the right ears (stimulating the left hemisphere) of __27__ was more likely to wake them up than if the noises were played into their left ear.

It was __28__ observed that the left side of the brain was more active during deep sleep. When the researchers repeated the laboratory experiment on the second and third nights they found the left hemisphere could not be stimulated in the same way during deep sleep. The researchers explained that the study demonstrated when we are in a __29__ environment the brain partly remains alert so that humans can defend themselves against any __30__ danger.

The researchers believe this is the first time that the “first-night-effect” of different brain states has been __31__ in humans. It isn’t,however,the first time it has ever been seen. Some animal __32__ also display this phenomenon. For example,dolphins,as well as other __33__ animals,shut down one hemisphere of the brain when they go to sleep. A previous study noted that dolphins always __34__ control their breathing. Without keeping the brain active while sleeping,they would probably drown. But,as the human study suggest,another reason for dolphins keeping their eyes open during sleep is that they can look out for __35__ while asleep. It also keeps their physiological processes working.

A) classified B) consciously C) dramatically D) exotic E) identified

F) inherent G) marine H) novel I) potential J) predators

K) referred L) species M) specifically N) varieties O) volunteers

26.【分析】K。空格符之前是系动词is和介词often,空格符之后是动词不定式to,所以空格应该填写一个修饰词或形容词-ed方法,答案是2019年12月6级。空格符之前是系动词is和介词often,空格符之后是动词不定式to,所以空格应该填写一个修饰词或形容词-ed方法,2019年12月6级考试答案。选项refered符合句子意思。be referred to as是短语搭配,意思是“被称为”。故选K。

27.【分析】O。空格符之前是名词短语the right ears和代词of ,空格符后面是系动词was,所以空格应该填写一个表达人的词来表达他们的关系。选项volunters符合句意,18年12月6级真题回答。故选O。

28.【分析】M。空格符之前是系动词was,空格符之后是动词observed,所以空格应该填写一个介词来装饰observed。specifically选项

合乎。故选M。

连接:https://pan.baidu.com/s/17mrvr6N5rz5DVCNTZ-W7w ?pwd=keki 提取码:keki (网络资源包括:英语听力、考试真题、汉语翻译、创作、试题分析等。)英语六级一般是指大学英语六级。 大学英语六级(也叫CET-6)。

29.【分析】H。空格符之前是不确定的冠词a;空格符后面是专有名词environment,所以空格应该填写一个修饰词。选项novel符合句意。故选H。

30.【分析】I。空格符之前是介词any ,空格符后面是专有名词danger,所以空格应该填写一个修饰词。选项potential符合句意。故选I。

31.【分析】E。空格符以前是现在完成的标志词has been ,空格符后面是代词短语in humans,因此,空应该填写动词的ed方法。选项identified符合句意。故选E。

32.【分析】L。空格符之前是专有名词animal,2017年六级听力回答。空格符之后是介词also和形容词display,有详细的宾语和补语,所以空格应该填一个专有名词和some。 animal构成名词短语作为主语。选项species符合句意。故选L。

33.【分析】G。空格符之前是介词other,空格符之后是专有名词animals,所以空格应该填写一个修饰词。选项marine符合句意。故选G。

34.【分析】B。空格符之前是宾语从句的谓语dolphins和介词always,空格符之后是谓语control,所以空格应该填写一个介词来装饰control。

选项consciously符合句意。故选B。

35.【分析】J。空格符以前是谓语look out for,空格符后,时间状语从句while asleep,因此,空间应填写专有名词,作为表语从句的宾语。

选项predators符合句意。故选J。

Section B

Directions: In this section,you are going to read a passage with ten statements attached to it. Each statement contains information given in one of the paragraphs. Identify the paragraph from which the information is derived. You may choose a paragraph more than once. Each paragraph is marked with a letter. Answer the questions by marking the corresponding letter on Answer Sheet 2.

Elite Math Competitions Struggle to Diversify Their Talent Pool

[A] Interest in elite high school math competitions has grown in recent years,and in light of last summer’s U.S. win at the International Math Olympiad (IMO)---the first for an American team in more than two decades—the trend is likely to continue.

[B] But will such contests,which are overwhelmingly dominated by Asian and white students from middle-class and affluent families,become any more diverse? Many social and cultural factors play roles in determining which promising students get on the path toward international math recognition. But efforts are in place to expose more black,Hispanic,and low-income students to advanced math,in the hope that the demographic pool of high-level contenders will eventually begin to shift and become less exclusive.

[C] “The challenge is if certain types of people are doing something,it’s difficult for other people to break into it,” said Po-Shen Loh,the head coach of last year’s winning U.S. Math Olympiad team. Participation grows through friends and networks and if “you realize that’s how they’re growing,you can start to take action” and bring in other students,he said.

英语六级笔试题目每年6月和12月进行一次,口语在笔试题目中进行,每年5月和11月每次一次.笔试时间一般为每年6月和12月的第三个星期六(以教育部考试机构公告为准)。日程安排如下:14:50--15:00试音寻台时间长 15:00--

[D] Most of the training for advanced-math competitions happens outside the confines of the normal school day. Students attend after-school clubs,summer camps,online forums and classes,and university-based “math circles2019年12月,英语六级真题回答,to prepare for the competitions.

[E] One of the largest feeders for high school math competitions—including those that eventually lead to the IMO—is a middle school program called Math Counts. about 100,000 students around the country participate in the program’s competition series,which culminates in a national game-show-style contest held each May. The most recent one took place last week in Washington,D.C. Students join a team through their schools,which provide a volunteer coach and pay a nominal fee to send students to regional and state competitions. The 224 students who make it to the national competition get an all-expenses- paid trip.

[F] Nearly all members of last year’s winning U.S. IMO team took part in Math Counts as middle school students,as did Loh,英语六级答案,2018年12月,the coach. “Middle school is an important age because students have enough math capability to solve advanced problems,but they haven’t really decided what they want to do with their lives,” said Loh. “They often get hooked then.”

[G] Another influential feeder for advanced-math students is an online school called Art of Problem Solving,which began about 13 years ago and now has 15,000 users. Students use forums to chat,play games,and solve problems together at no cost,or they can pay a few hundred dollars to take courses with trained teachers. According to Richard Rusczyk,the company founder,the six U.S. team members who competed at the IMO last year collectively took more than 40 courses on the site. Parents of advanced- math students and Math Counts coaches say the children are on the website constantly.

[H] There are also dozens of summer camps—many attached to universities—that aim to prepare elite math students. Some are pricey---a three-week intensive program can cost $4,500 or more—but most offer scholarships. The Math Olympiad Summer Training Program is a three-week math camp held by the Mathematical Association of America that leads straight to the international championship and is free for those who make it. only about 50 students are invited based on their performance on written tests and at the USA Math Olympiad.

[I] Students in university towns may also have access to another lever for involvement in accelerated math: math circles. In these groups,which came out of an Eastern European tradition of developing young talent,professors teach promising K-12 students advanced mathematics for several hours after school or on weekends. The Los Angeles Math Circle,held at the University of California,Los Angeles,began in 2007 with 20 students and now has more than 250. “These math circles cost nothing,or they’re very cheap for students to get involved in,but you have to know about them,” said Rusczyk. “Most people would love to get students from more underserved populations,but they just can’t get them in the door. Part of it is communication; part of it is transportation.”

[J] It’s no secret in the advanced-math community that diversity is a problem. According to Mark Saul,the director of competitions for the Mathematical Association of America,not a single African-American or Hispanic student---and only a handful of girls---has ever made it to the Math Olympiad team in its 50 years of existence. Many schools simply don’t prioritize academic competitions. “Do you know who we have to beat?” asked Saul. “The football team,the basketball team---that’s our competition for resources,student time,attention,school dollars,parent efforts,school enthusiasm.”

[K] Teachers in low-income urban and rural areas with no history of participating in math competitions may not know about advanced-math opportunities like Math Counts—and those who do may not have support or feel trained to lead them.

[L] But there are initiatives in place to try to get more underrepresented students involved in accelerated math. A New York City-based nonprofit called Bridge to Enter Mathematics runs a residential summer program aimed at getting underserved students,mostly black and Hispanic,working toward math and science careers. The summer after 7th grade,students spend three weeks on a college campus studying advanced math for seven hours a day. Over the next five years,the group helps the students get into other elite summer math programs,high-performing high schools,and eventually college. about 250 students so far have gone through the program,which receives funding from the Jack Kent Cooke Foundation.

[M] “If you look at a lot of low-income communities in the United States,there are programs that are serving them,but they’ re primarily centered around ‘Let’s get these kids’ grades up’,and not around ‘Let’s get these kids access to the same kinds of opportunities as more-affluent kids,’” said Daniel Zaharopol,the founder and executive director of the program. “We’re trying to create that pathway.” Students apply to the program directly through their schools. “We want to reach parents who are not plugged into the system,” said Zaharopol.

[N] In the past few years,Math Counts added two new middle school programs to try to diversify its participant pool---the National Math Club and the Math Video Challenge. Schools or teachers who sign up for the National Math Club receive a kit full of activities and resources,but there’s no special teacher training and no competition attached.

[O] The Math Video Challenge is a competition,but a collaborative one. Teams of four students make a video illustrating a math problem and its real-world application. After the high-pressure Countdown round at this year’s national Math Counts competition,in which the top 12 students went head to head solving complex problems in rapid fire,the finalists for the Math Video Challenge took the stage to show their videos. The demographics of that group looked quite different from those in the competition round---of the 16 video finalists,13 were girls and eight were African-American students. The video challenge does not put individual students on the hot seat---so it’s less intimidating by design. It also adds the element of artistic creativity to attract a new pool of students who may not see themselves as “math people”.

36. Middle school is a crucial period when students may become keenly interested in advanced mathematics.

36.【分析】 F。根据题目中核心关键字middlelee school,crucial period,keenly interested in F)段可以准确定位到全文。

37. Elite high school math competitions are attracting more interest throughout the United States.

37.【分析】a根据题目中的核心关键词elitete high school math competitions,more interest 可准确定位到A)段。

连接: https://pan.baidu.com/s/1sjszerBJM-7x0wN48Sno_Q ?pwd=8ww6 提取码: 8ww6 2016-18年大学英语六级真题|2018年六级真题、分析、英语听力|2017年六级真题、分析、英语听力|2016年六级真题、分析、英语听力|

38. Math circles provide students with access to advanced-math training by university professors.

38.【分析】I。根据主题中核心关键字math circles,professors可以准确定位到I)段。根据主题中核心关键字math circles,professors可以准确定位到I)段。

39. Students may take advantage of online resources to learn to solve math problems.

39.【分析】G。根据标题中的核心关键字online resources 和 solve math problems 可以准确定位到 G)段前两句。

40. The summer program run by a nonprofit organization has helped many underserved students learn advanced math.

40.【分析】L。nonprofittit基于主题中的核心关键字 organization,underserved students 可准确定位到L)段。

41. Winners of local contests will participate in the national math competition for free.

41.【分析】E。根据标题中的核心关键字nationalal math competition,free 可以准确定位到 E)段。

42. Many schools don’t place academic competitions at the top of their priority list.

42.【分析】J。academiccicc中的核心关键字基于主题 competitions,priority 可以准确定位到 J)段。

43. Contestants of elite high school math competitions are mostly Asian and white students from well-off families.

43.【分析】B。根据题目中的核心关键词Asiann and white students from well-off families可以准确定位到B段。

44. Some math training programs primarily focus on raising students’ math scores.

44.【分析】M。根据题目核心关键关键词 focus on raising...math scores 可以准确定位到 M)段。

45. Some intensive summer programs are very expensive but most of them provide scholarships.45.【分析】H。根据题目中的核心关键词expensive,scholarships可以准确定位为H)段。

Section C

Directions: There are 2 passages in this section. Each passage is followed by some questions or unfinished statements. For each of them there are four choices marked A),B),C) and D). You should decide on the best choice and mark the corresponding letter on Answer Sheet 2 with a single line through the centre.

Passage One

Questions 46 to 50 are based on the following passage.

We live today indebted to McCardell,Cashin,Hawes,Wilkins,and Maxwell,19年12月6级听力回答,and other women who liberated American fashion from the confines of Parisian design. Independence came in tying,wrapping,storing,harmonizing,and rationalizing that wardrobe. These designers established the modem dress code,letting playsuits and other active wear outfits suffice for casual clothing,allowing pants to enter the wardrobe,and prizing rationalism and versatility in dress,in contradiction to dressing for an occasion or allotment of the day. Fashion in America was logical and answerable to the will of the women who wore it. Implicitly or explicitly,American fashion addressed a democracy,whereas traditional Paris-based fashion was prescriptive and imposed on women,willing or not.

In an earlier time,American fashion had also followed the dictates of Paris,or even copied and pirated specific French designs. Designer sportswear was not modeled on that of Europe,as “modem art” would later be; it was genuinely invented and developed in America. Its designers were not high-end with supplementary lines. The design objective and the business commitment were to sportswear,and the distinctive traits were problem-solving ingenuity and realistic lifestyle applications. Ease of care was most important: summer dresses and outfits,in particular,were chiefly cotton,readily capable of being washed and pressed at home. Closings were simple,practical,and accessible,as the modem woman depended on no personal maid to dress her. American designers prized resourcefulness and the freedom of women who wore the clothing.

Many have argued that the women designers of this time were able to project their own clothing values into a new style. Of course,much of this argument in the 1930s-40s was advanced because there was little or no experience in justifying apparel(服饰) on the basis of utility. If Paris was cast aside,the tradition of beauty was also to some degree slighted. Designer sportswear would have to be verified by a standard other than that of pure beauty; the emulation of a designer’s life in designer sportswear was a crude version of this relationship. The consumer was ultimately to be mentioned as well,especially by the likes of Dorothy Shaver,who could point to the sales figures at Lord & Taylor.

Could utility alone justify the new ideas of the American designers? Fashion is often regarded as a pursuit of beauty,and some cherished fashion’s trivial relationship to the fine arts. What the designers of the American sportswear proved was that fashion is a genuine design art,answering to the demanding needs of service. Of course these practical,insightful designers have determined the course of late twentieth-century fashion. They were the pioneers of gender equity,in their useful,adaptable clothing,which was both made for the masses and capable of self-expression.

46. What contribution did the women designers make to American fashion?

连接: https://pan.baidu.com/s/10townBZ4rTNmorVQeKeQ ?pwd=j7w2 提取码: j7w2 新英语四六级|CET6|CET4|2019|2010-2018|2000-2009|1999.pdf|必不可少的细节。

A) They made some improvements on the traditional Parisian design.

B)They formulated a dress code with distinctive American features.

C)They came up with a brand new set of design procedures.

D)They made originality a top priority in their fashion design.

【回答】B

【分析】B。小细节题。小细节题。根据题目的关键词women,designers,American fashion可以准确定位到全文第一段。因而选B。

47. What do we learn about American designer sportswear?

A) It imitated the European model.

B) It laid emphasis on women’s beauty.

C) It represented genuine American art.

连接: https://pan.baidu.com/s/17tydasz24p8k48xgppeppwppwpppp 提取码: 74uf 复制本段的具体内容后,打开百度网盘手机app,实际操作更方便 介绍:英语四六级是教育部负责人的全国英语考试。

D) It was a completely new invention.

【回答】C

[分析]根据主题的关键字designer sportswear可以准确定位到全文第二段。所以选C。

48. What characterized American designer sportswear?

A) Pursuit of beauty. B) Decorative closings.

C) Ease of care. D) Fabric quality.

【回答】C

【分析】C。将问题准确定位到全文第二段。所以选C。

49. What occurred in the design of women’s apparel in America during the 1930s-40s?

连接: https://pan.baidu.com/s/17tydasz24p8k48xgppeppwppwpppp 提取码: 74uf 复制本段的具体内容后,打开百度网盘手机app,实际操作更方便 介绍:英语四六级是教育部负责人的全国英语考试。

A) A shift of emphasis from beauty to utility. B) The emulation of traditional Parisian design.

C)A search for balance between tradition and novelty.D)The involvement of more women in fashion design.

【回答】A

【分析】A。1930s-40s可以根据题目的关键词准确定位到第三段。1930s-40s可以根据题目的关键词准确定位到第三段。所以选A。

50. What do we learn about designers of American sportswear?

A)They catered to the taste of the younger generation.

B) They radically changed people’s concept of beauty.

C)They advocated equity between men and women.

D) They became rivals of their Parisian counterparts.

【回答】B

【分析】题目准确定位到最后一段。因而选B。

Passage Two

Questions 51 to 55 are based on the following passage.

Massive rubbish dumps and sprawling landfills constitute one of the more uncomfortable impacts that humans have on wildlife. They have led some birds to give up on migration. Instead of flying thousands of miles in search of food,they make the waste sites their winter feeding grounds.

Researchers in Germany used miniature GPS tags to track the migrations of 70 white storks (鹳) from different sites across Europe and Asia during the first five months of their lives. While many birds travelled along well-known routes to warmer climates,others stopped short and spent the winter on landfills,feeding on food waste,and the multitudes of insects that thrive on the dumps.

In the short-term,六级真题及答案18年,the birds seem to benefit from overwintering(过冬) on rubbish dumps. Andrea Flack of the Max Planck Institute found that birds following traditional migration routes were more likely to die than German storks that flew only as far as northern Morocco,and spent the winter there on rubbish dumps. “For the birds it’s a very convenient way to get food. There are huge clusters of organic waste they can feed on,” said Flack. The meals are not particularly appetising,or even safe. Much of the waste is discarded rotten meat,mixed in with other human debris such as plastic bags and old toys.

“It’s very risky. The birds can easily eat pieces of plastic or rubber bands and they can die,” said Flack. “And we don’t know about the long-term consequences. They might eat something toxic and damage their health. We cannot estimate that yet.”

The scientists tracked white storks from different colonies in Europe and Africa. The Russian,Greek and Polish storks flew as far as South Africa,while those from Spain,Tunisia and Germany flew only as far as the Sahel.

Landfill sites on the Iberian peninsula have long attracted local white storks,but all of the Spanish birds tagged in the study flew across the Sahara desert to the western Sahel. Writing in the journal,the scientists describe how the storks from Germany were clearly affected by the presence of waste sites,with four out of six birds that survived for at least five months overwintering on rubbish dumps in northern Morocco,instead of migrating to the Sahel.

Flack said it was too early to know whether the benefits of plentiful food outweighed the risks of feeding on landfills. But that’s not the only uncertainty. Migrating birds affect ecosystems both at home and at their winter destinations,and disrupting the traditional routes could have unexpected side effects. White storks feed on locusts (昆虫) and other insects that can become pests if their numbers get out of hand. “They provide a useful service,” said Flack.

1. 有些人认为没有必要参加大学英语六级考试(CET-6)。 2. CET-6考试的原因。 2. CET-6考试的原因。 范例: Some students think it unnecessary to take CET-6。

51. What is the impact of rubbish dumps on wildlife?

A) They have forced white storks to search for safer winter shelters.

B)They have seriously polluted the places where birds spend winter.

C)They have accelerated the reproduction of some harmful insects.

D)They have changed the previous migration habits of certain birds.

【回答】D

【分析】根据题目关键词rubish dumps和wild life ,及其题型顺序准确定位到文章内容第一段。因而选D。因而选D。

52. What do we learn about birds following the traditional migration routes?

A) They can multiply at an accelerating rate.

B) They can better pull through the winter.

C) They help humans kill harmful insects.

D) They are more likely to be atrisk of dying.

【回答】D

【分析】根据题目关键词birds following the traditional migration routes 精准定位至 文章第三段第二句。因而选D。

53. What does Andrea Flack say about the birds overwintering on rubbish dumps?

A) They may end up staying there permanently.

B) They may eat something harmful.

C) They may evolve new feeding habits.

D) They may have trouble getting adequate food.

英语学习要循规蹈矩

【回答】B

【分析】题目定位于文章第三段和第四段。A、C 未谈及项全文,D 项与原文相反,因此选择B。A、C 未谈及项全文,D 项与原文相反,因此选择B。

54. What can be inferred about the Spanish birds tagged in the study?

A) They gradually lose the habit of migrating in winter.

B)They prefer rubbish dumps far away to those at home.

C)They are not attracted to the rubbish dumps on their migration routes.

2010年12月大学英语六级考试答案快速阅读答案:1-10ABDADBBB take risks have families military servicePart ⅡReading Comprehension(Skimming and Scanning)1.A not be sustained in the long term分析:关键词1994与第一段第三行相匹配。

D)They join the storks from Germany on rubbish dumps in Morocco.

【回答】C

[分析]Spanish根据主题关键字 文章第六段准确定位birds和tagged。

D)They join the storks from Germany on rubbish dumps in Morocco.

【回答】C

[分析]Spanish根据主题关键字 文章第六段准确定位birds和tagged。

故选C。

55. What is scientists’ other concern about white storks feeding on landfills?

A) The potential harm to the ecosystem.

B) The genetic change in the stork species.

C) The spread of epidemics to their homeland.

D) The damaging effect on bio-diversity.

【回答】A

【分析】根据题目关键词scientists” other 将concern和答题顺序准确定位到文章的最后一段。故选A。

Part IV Translation (30 minutes)Directions: For this part,you are allowed 30 minutes to translate a passage from Chinese into English. You should write your answer on Answer Sheet 2.276年,明朝统治中国,它被描述为人类历史上最伟大的整治有序、社会稳定的时代之一。在此期间,手工业的发展促进了社会市场经济的都市化。在此期间,手工业的发展促进了社会市场经济的都市化。许多产品,包括葡萄酒和缎子,都在市场上。与此同时,许多进口的外国商品,如数字时钟和香烟。先后产生了北京、南京/扬州、苏州等商业广场。也就是说,在明朝,郑和率领的舰队在印度洋进行了七次大规模冒险。值得一提的是,中国文学的四大经典名称中有三部作为明朝。【回答】The Ming Dynasty,which ruled China for 276 years,was depicted as one of the greatest eras characterized by good governance and stable society in human history. During this period,the blossom of handicraft industry accelerated the process of market economy and urbanization. A great deal of commodities,wine and silk included,were available on the market. In the meantime,clocks and tobacco products,among many other foreign goods,were imported. Major commercial centers like Beijing,Nanjing,Yangzhou and Suzhou took shape successively. It was also in the Ming Dynasty that the fleets headed by navigator Zheng He had made seven large-scale expeditions to the Indian Ocean. What’s also noteworthy is that three of the Four Great Classical Novels of Chinese Literature were written in the Ming Dynasty.
发表评论
0评